Overnachten

Ook op onze gezellige mini camping is het goed toeven. U beschikt hier over ruime plaatsen met elektriciteit tussen de oude kastanjebomen waardoor het een mooi terrein is met fijne hoekjes. Onze mini-camping is uitermate geschikt voor gezinnen en voor gasten die wat gezellig vertier zoeken.

Wij verhuren ook 2 prachtige vakantiewoningen: een gezellige vakantiewoning uit 1726 t/m 4 personen en een nieuwe vakantiewoning in een gerenoveerde monumentale schuur t/m 6 personen. Op één van de mooiste plekjes van Walcheren. Wat wil u nog meer, aan de rand van een prachtig natuurgebied, vlakbij het strand en een restaurant bijna naast de deur! Reserveer snel!

Wij verhuren ook een mooie, nieuwe Pipo de Clown woonwagen van 1 april tot 31 oktober. Alles er op en er aan. Voor 4 personen. Van een keuken tot uw eigen badkamer met douche. Met een stapelbed en een 2 persoonsbed. Online boeken

Mini Camping

Gezellige familiecamping aan de rand van het mooie natuurgebied Oranjezon en aan het begin van de strandovergang! Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met Mega springkussen!

Chalet

Het chalet heeft een ruim zitgedeelte, een keuken en 2 slaapkamers. En vanuit het chalet heeft u prachtig uitzicht op het natuurgebied Oranjezon. Het chalet heeft GEEN douche en toilet, u kunt gebruik maken van het sanitair van de camping!

Pipowagen

De pipowagen heeft een keuken met magnetron, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat, douche, apart toilet, zithoek en 2 slaapkamers. Een leuke terrasje waar u kunt genieten een heerlijk ontbijtje of juist van de ondergaande zon! Er is een tuinset aanwezig!

4 pers. vakantiewoning ora A

Prachtige vakantiewoning uit het jaar 1726! Een knusse woning die uiteraard voldoet aan alle gemakken van deze tijd!

6 pers. vakantie woning ora B

Prachtige, ruime nieuwe vakantiewoning in een gerenoveerde monumentale schuur! Met een zonnige tuin en uitzicht op de dierenweide!